Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool
Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool
Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool
Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool
Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool
Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool
Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool
Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool
Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool
Cambridge School of Constanta - Educational Center Highschool

UK STUDY ROMANIA

13:15:03 2015-10-13

 

UK Study Romania ofer? consiliere si sprijin pentru elevii de liceu care doresc s? studieze in Marea Britanie. Organizatia este condus? de fosti studenti care au absolvit cursuri de licenta oferite de universitatile din Marea Britanie si are o experienta de peste 7 ani in recrutarea studentilor.

 

Membrii echipei noastre participa in mod regulat la pregatiri oferite de British Council Romania si detin certificarea oficiala Education UK oferita de British Council pentru agentii educationali. Tototata, suntem centru oficial UCAS (Universities and Colleges Admission Service) – platforma oficiala prin care se fac inscrierile la universitatile din Marea Britanie.

 

In fiecare an ajutam peste 200 de studenti sa obtina admitere la cursuri de licenta si master.

 

Suntem parteneri cu diverse organiza?ii din România cum ar fi Consiliul National Al Elevilor cu ajutorul caruia participam la prezentari regionale si la diverse evenimente studentesti. Modul nostru de a informa elevii despre oportunitatea de a studia in Marea Britanie este prin vizitarea liceelor din Dobrogea dar si din restul tarii. Acest lucru ne ofera avantajul de a putea intra in contact direct cu elevii dar si cu profesorii pentru a explica procesul de admitere si a raspunde la intrebarile pe care acestia le-ar putea avea. Pentru a ob?ine acces in scolile din judetul Constanta detinem un Aviz emis de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta.

Scoala noastra este unul dintre cele mai importante centre IELTS din tara, reusind la fiecare sesiune de testare sa strangem un numar mare de candidati. Lucram indeaproape cu British Council Romania care a acordat scolii noastre titlul de Bronze Member (Membru de Bronz) al organizatiei.

Mai mult decat atat, organizatia UK Study Romania este agent oficial pentru un numar de peste 10 universitati din UK iar pentru o parte din acestea organizam examenul propriu de limba engleza, o alternativa a examenului IELTS.

Suntem mandri sa mentionam ca sutem singura agentie de recrutare studenti din tara care ofera examenele specifice universitatilor Cambridge si Oxford precum si faptul ca suntem centru Pearson VUE. Chiar in acest an am sustinut aceste examene pentru un numar de studenti care doresc admiterea la universitatea Oxord iar unii dintre acestia chiar au fost chemati la interviu.

Serviciile pe care le oferim aplicantilor nostri includ, dar nu se limiteaza la:

• consiliere si îndrumare in alegerea profilului de studiu si a universitatilor

• intocmirea inscrierii UCAS si inscrierea la 5 universitati

• monitorizarea aplicatiei si comunicarea constanta cu universitatea pe de o parte si aplicantul pe de alta parte

• obtinerea finantarii studiilor astfel incat studentii nu platesc taxa scolara pe perioada celor 3 sau 4 ani

• intocmirea aplicatiei de cazare in campus si asistenta cu obtinerea unei cazari la privat, in caz ca studentul doreste acest lucru

• intalniri Pre departure

Etica noastra de lucru este caracterizata de transparenta si pe parcursul acestui proces implicam activ elevii si parintii acestora precum si profesorii.

 

ukstudy.ro


News

Revision Plan February 2020

2020-02-07


Revision December 2019

2019-11-27


Summer School

2019-07-01

scoala de vara Cambridge School


Lepşa Trip 2019 - Săptămâna Alltfel

2019-06-07

Lepşa Trip 2019 - Săptămâna Alltfel

 

Dragi elevi şi părinţi, programul: „SCOALA ALTFEL: SĂ STII MAI MULTE, SĂ FII MAI BUN!” propune elevilor claselor 3-12 *tabăra tematică ( montaniard, descoperire personală, teatru şi scriere creativă ) de la Lepşaîn perioada 3-7 iunie 2019.

Cazarea se va face la pensiunile Dana 3 şi Casa Tişaru, cu plecare luni, 3 iunie 2019 şi întoarcere vineri, 7 iunie 2019.

Participarea la programul “Scoala Altfel“ este obligatorie. Elevii claselor 3–12, care nu participă la această tabără, au ca alternativă programul derulat în şcoală în aceeaşi perioadă.

 

Discover the outdoor activities

A little bite of all before the big bite of life

 


A different Week

2019-06-03


Revision Plan May 2019

2019-05-17


Clubs Extraactivities

2019-04-11


YLE, KET, PET, FCE and CAE Cambridge exams

2019-03-10

Dear parents,

Due to a successful partnership between Cambridge School of Constanta, Cambridge University and British Council Romania, please find below the schedule for the YLE, KET, PET, FCE and CAE Cambridge exams. Please see below a short presentation for each one of the tests: International Exams on our site.

Date

Exam

Fee for the exam

March 10th, 2019

YLE, KETfs, PETfs

350 lei, 450 lei, 550 lei

March 16th, 2019

FCEfs

700 lei

March 23rd, 2019

CAE

700 lei

 The school prepared a specially designed preparation course for 7/10 weeks, prior to the exam. The course will offer a placement test, introduction to the exam, followed by practice of the specific grammar and vocabulary required, as well as getting the students familiar with the exam tasks. The last session is dedicated to a mock exam. The course will be held by certified teachers specially trained by British Council Romania for these exams and the cost is 600 lei for YLE, KET. PET and 1000 lei for FCE and CAE.

The preparation courses of 1,30h per session will take place on Fridays, after classes, as follows:

-        Starting sessions on November 9th, 2018, for FCE and CAE exams.

-        Starting sessions on November 16th, 2018, for YLE KET PET exams

 If you wish to register your child for the above exam and preparation course please sign this paper and return it to the school by Wednesday, November 7th 2018, along with the fee.  


Register Grade 0

2019-03-04

register grade 0


Extra Activities

2019-02-13


Extra Activities

2018-12-10


School Menu

2018-09-11

meniu cambridge


Welcome back to our school for the new academic year!

2018-09-10


International Recognition

2016-09-26